VÄLKOMMEN!

Det här är hemsidan för StudentOrganisationen vid Svenska social- och kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet r.f. Här hittar Du information om föreningen och vår ledning och info om och sagor från evenemang.

 

 

 

Evenemangskalender

23.11
StudOrgs Höstmöte 2017
24.11
Herrmiddag
15.12
Julfest

StudOrgs Höstmöte 2017

Välkommen på StudOrgs höstmöte torsdagen den 23.11 klockan 16:00 i sal 210 på Soc&kom! 

På höstmötet väljs styrelsen och funktionärerna för följande verksamhetsår. Om du är intresserad av att ställa upp till någon styrelse- eller funktionärspost, ta kontakt med någon från styrelsen så berättar vi mera. Det finns alldeles säkert en passande post för just dig! Om du inte tänker ställa upp för någon post, ska du också komma för att lyssna på vad som skett i StudOrg under året och för att heja på dina kompisar som kanske siktar på att väljas in i styrelsen. Dessutom bjuds det på snacks och vin!

Höstmötet är ett av de två föreningsmöten som hålls varje år. Föreningsmötet är StudOrgs högsta beslutande organ, där varje medlem har en röst. På höstmötet går vi igenom verksamhetsplanen och budgeten inför nästa år. Här har alla StudOrgs medlemmar chansen att verkligen påverka!

VAD? StudOrgs Höstmöte
NÄR? Torsdagen 23.11 klockan 16:00
VAR? I sal 210 på Soc&kom
VARFÖR? För att du nu har chansen att påriktigt påverka!

Facebook