top of page

                    

Idrottsansvarig: Tomas Törn

 

StudOrg idrottar

Hej på dig som är en gnutta sportintresserad! Saknar du lättsamt idrottssällskap? Längtar du efter att spela säbä efter att du gick ut gymnasiet eller drömmer du dig bort till en lugnande yogatimme? Är du toppidrottare eller föredrar du att lite röra på dig i gott sällskap? Då är StudOrg idrottar perfekt för just dig!

Det finns plats för alla på StudOrg idrottar oavsett färdighets- och konditionsnivå.

StudOrg idrottar är ett gratis idrottsevenemang i grupp som återkommer varje vecka med varierande sportgrenar. Bland annat innebandy, yoga, basket, badminton, volleyboll, klättring, brännboll och mycket mera förekommer på timmarna. Dessutom kan man önska grenar av idrottsansvariga. Idrottsevenemangen ordnas varje onsdag i Gumtäkts Unisport.

 

Blev du kanske en gnutta intresserad? Då ska du gå med i gruppen "StudOrg idrottar" på Facebook! På så sätt hålls du uppdaterad om evenemangen varje vecka. Det ordnas även ytterligare evenemang relaterat till StudOrg idrottar, så var inte blyg, häng med och så ses vi på planen!

Vad? Sportgrenar i gott sällskap

Var? Gumtäkts Unisport

När? Onsdagar 18.00-19.00

Lokomotiv Såssåkom

Om du råkar vara speciellt intresserad av sportgrenarna fotboll, futsal eller innebandy så kan det löna sig för dig att ta kontakt till idrottsansvariga. StudOrg har ett eget idrottslag "Lokomotiv Såssåkom" som deltar i universitetets idrottsserier alltid när det finns intresse. Idrottsansvariga sköter anmälningen och har ansvar över laget. Ta kontakt!

Idrott

bottom of page