Idrottsansvarig: Jessika Berglund

 

StudOrg idrottar

Tjena till alla som är en gnutta sportintresserade! Har du saknat att spela säbä efter att du gick ut gymnasiet eller drömmer du tillbaka till högstadiet då ni spelade bränn/koddboll? Älskar du sport men saknar idrottssällskap? Är du toppidrottare eller föredrar du att ta det chill när du motionerar? Då är StudOrg idrottar perfekt för just dig! Det finns plats för alla på StudOrg idrottar oavsett färdighets- och konditionsnivå.

Vad är StudOrg idrottar då? Och är det verkligen så kul som alla säger? Studorg idrottar är ett idrottsevenemang i grupp som återkommer varje vecka med varierande bollsporter med mera. Bland annat innebandy, basket, badminton, volleyboll osv. Idrottsevenemangen ordnas varje onsdag i Gumtäkts Unisport. Ifall du är intresserad ska du gå med i gruppen StudOrg idrottar på Facebook. På så sätt håller du dig uppdaterad om evenemangen varje vecka. Utöver att StudOrg idrottar är roligt så är det också GRATIS! Det ordnas även ytterligare sportevenemang (t.ex. Fotbolls ÄM), så var inte blyg, häng med på StudOrg idrottar och så ses vi på planen!

Vad? Bollsporter

Var? Gumtäkts Unisport

När? Onsdagar 18.00-19.00

 

Motionstimmen

Är bollsporter inte din grej? Eller vill du idrotta flera gånger i veckan? Gillar du att svettas på riktigt? Eller vill du komma igång tidigt på morgonen? Då är motionstimmen något för dig!

Högskolan, dvs. Soc & kom, har under flera år ordnat gratis veckovisa motionstimmar för skolans studenter och personal. Motionstimmarna går av stapeln varje torsdagsmorgon i Unisport Gloets utrymmen klockan 8.20 - 9.05 och leds av en professionell idrottsinstruktör. Innehållet på timmarna varierar enligt deltagarnas begär; tidigare har vi haft bland annat bollgympa, bodypump, intervallträning, konditionsboxning, yoga, käppgymnastik och mycket mer. Vi ses bland svettdropparna!

 

Vad? Gruppgymnastik och frukost

Var? Gloets Unisport

När? Torsdagar 8.20-9.05

Idrott