Allmänt om PU 

 

Välkommen till den härliga gemenskapen kallad Programutskottet!

Programutskottet (PU) är det utskott som står för StudOrgs idrotts och-kulturevenemang. Våra största arrangemang är spexet, StudOrg idrottar och motionstimmen. Motionstimmen och StudOrg idrottar sker varje vecka och spexet jobbar hårt året runt. Om spexet och idrotten kan man läsa mera under kategorin ”verksamhet”. Utöver dessa roliga program så ordnar vi även enskilda evenemang, t.ex. beer pong turneringar, filmkvällar, teaterbesök, bloddonering, museibesök, syfilis, pulkaåkning och annat skoj. Vi strävar efter att evenemangen ska vara billiga och tillgängliga för så många StudOrgare som möjligt.

Har du några roliga idéer för vad för evenemang som kunde ordnas? Vill du vara med och hjälpa till eller har åsikter om vilken pjäs som vi borde se? Ryck PU i armen och så fixar det sig! Evenemangen hittas på Studorgs facebook sida och PU har även en egen facebook grupp som man kan gå med i om man är intresserad.

Ses på nästa evenemang!

 

Programutskottets ordförande: Ida Slöör

Spexansvariga: Sara Björklund och Ina Mickos

Idrottsansvarig: Julia Rehn

Funktionärer: Selja Taipale, Daniela Holmberg, Annica Weiss, Oskar Hämäläinen, Lisa Björkskog, Charlotta Sederholm, Karen Lindholm och Elisabeth Tiila.