Styrelsen 2019

Ordförande

Viola Mickos
+358451335854
viola.mickos(at)helsinki.fi

Hej på dig!

Jag heter Viola Mickos (kallas Vipsu) och har studerat statskunskap på Soc&Kom sedan 2016. Jag flyttade samma år från Sibbo till Helsingfors och för tillfället är jag bosatt i Arabia. Till mina favoritsysslor hör löpning, cykling, matlagning och såklart föreningsverksamhet.
Har alltid varit aktiv i olika former både inom StudOrg men också inom andra föreningars verksamhet. I år har jag den stora äran att få fungera som StudOrgs ordförande. Min roll är att leda och handleda styrelsen i dess arbete, sköta administrativa uppgifter, hålla en god kontakt med högskolans ledning och finnas till för föreningens bästa på olika fronter.
Mig hittar du ofta på skolan, men om du av någon orsak, liten som stor, vill komma i kontakt med mig kan du göra det via e-post, instagram eller facebook. Tyvärr nås jag knappast via brevduvor.

Sekreterare & informatör
Alma Lüttge

alma.luttge(at)helsinki.fi
+358445521997

 

Jag heter Alma Lüttge, studerar sociologi och fungerar som StudOrgs sekreterare och informatör för 2019. I korthet innebär min post att jag skriver protokoll och infobrev och mailar ut viktig information som berör studenterna. Jag ansvarar även för vår hemsida och våra sociala medier.  Man kan säga att utan mig skulle allting hända men ingen skulle veta om att det händer. Inom mitt utskott, kommunikationsutskottet, hittas även StudOrgs ärofyllda tidning Soc&komposten. På fritiden gillar jag att scouta och att vara ute i naturen, som motvikt till studielivet. Mig får man kontakt med via epost, Facebook, telefon eller genom att rycka mig i ärmen. Vi ses i svängarna!

Skattmästare 

Benjamin Lindström

 benjamin.lindstrom(at)helsinki.fi

+358 40 9614176


Hejsan! Jag heter Benjamin och är StudOrgs skattmästare för året 2019. Det är jag som sköter om ekonomin och penningflödet samt allsköns penningsrelaterande uppgifter inom SSKH. Studerar för andra året statskunskap och på min fritid gillar jag att vara sysselsatt. Kontakta mig via Facebook, e-mail, telefon eller kom och tala med mig i skolan. Ha det så bra!

Gulnäbbsutskottets orförande

Anna Backström
anna.backstrom(at)helsinki.fi

+358 41 5336156

Hej alla! I år är det jag, Anna, som fungerar som Gulnäbbsutskottets ordförande och tillsammans med er gör vi den bästa starten för alla nya studeranden (gulisar). Till mina uppgifter hör rekryteringen av nya tutorer i samarbete med högskolan och att tillsammans med dem ta emot de nya studerandena som inleder sina studier på hösten. Målet är att ge tillsammans med tutorerna och högskolan en trygg start i studielivet och att alla nya studeranden integreras i Soc&Kom, StudOrg och ämnesföreningarna. Jag samarbetar även med Ämnesföreningarna, Nationerna och andra utskott. Och till mitt utskott hör tutorerna samt utskottets chefer. För övrigt studerar jag socialt arbete och nås i skolan, whatsapp, facebook och där jag råkar befinna mig. 

Studieansvarig

Ira Niemistö
ira.niemisto(at)helsinki.fi

+358 40 7751323

Hej! Jag heter Ira Niemistö och studerar socialt arbete för andra året. I år kommer jag att fungera som StudOrgs studie- och arbetslivsansvariga.  Det betyder att jag bl.a. ordnar ett seminarium, bevakar era intressen på möten och ansvarar över att hålla vårt tentarkiv uppdaterat.  Ifall du känner dig intresserad av studie- och arbetsliv, kan du gärna ställa upp som funktionär i studie- och arbetslivsutskottet! Har du frågor, förslag eller annat ärende så är det bara att rycka mig i armen eller ta kontakt på Whatsapp eller mejl. Ha det bra!

 

                             

 

                

Programutskottets ordförande

Leo Larjanko
leo.larjanko(at)helsinki.fi

+358 44 2730006

Haj, jag heter Leo och är StudOrgs proggis 2019! Jag är 22 år och studerar socialpsykologi för andra året. På fritiden tycker jag om att promenera med min hund eller delta i StudOrg evenemang (det är lite som min hobby). Programutskottet (PU) ordnar alla möjliga sorts evenemang som lite grovt kan kategoriseras som Idrott, Kultur och Mys. Inom idrott ordnar PU hela två evenemang per vecka, studorg idrottar på onsdagar och motionstimmen på torsdagar, häng med! Inom kultur är det största eventet förstås det helhärliga spexet som ordnas på hösten, vart alla är välkomna, och inom mys ordnas både filmkvällar och syfiilisar (kollektivt halarsyende). Om du känner för att vara med och ordna, eller har någon rolig idé för ett evenemang, kan du kontakta mig via e-post, whatsapp eller brevduva. Observera att studorg inte kan ta ansvar för brevduvans säkerhet.

 

Internationella utskottets ordförande

Emmy Syrjälä
emmy.syrjala(at)helsinki.fi
+358 50 4120982

 

Jag kallas för My och studerar socialpsykologi för andra året. I år kommer jag fungera som ordförande för det internationella utskottet. Tillsammans med tutorerna och utskottet vill vi introducera utisarna för den finska kulturen, om inte främst StudOrgs studiekultur! Här lär man sig mycket om både världen och andra kulturer, men ser även Finland och Helsingfors med alldeles nya ögon! Det är alltså vi, som springer runt och turistar, festar och äventyrar med utbyteseleverna. 

På sidan om fungerar jag dessutom som samarbetsansvarig med våra vänföreningar och övriga, samt deltar i rekryteringen av tutorer. 

Bli gärna en del av vårt team! Många har fått fina vänskaper och minnen och just därför är vi lite som en familj! Du är alltid välkommen på våra evenemang! 

Idéer? Kontakta mig per Facebook, WhatsApp, e-mail eller på Soc&kom!

Sitsvärd

Laura Törnroos
laura.tornroos(at)helsinki.fi

+358 45 2381138

Laura Törnroos heter jag och jag kommer att fungera som StudOrgs sitsvärd för 2019. Som värd är det mitt ansvar att se till att det serveras bra och god mat på StudOrgs evenemang och under sitsarna hittar ni mig i köket. Jag ser otroligt mycket fram emot det här året och det hoppas jag ni gör med!

Jag är hemma från Ekenäs och inledde mina studier på soc&kom hösten 2018 vilket betyder att jag för tillfället är en gulis, en gulis med stora planer att inrikta sig på journalistik. Tillsammans med klubbmästaren ordnar vi festerna samt övrig verksamhet som festutskottet ordnar. Har du ens det minsta intresse av festfixande, endera fysiskt eller psykiskt, eller båda, skall du inte längre tveka utan komma med i vårt utskott. Via festutskottets facebook-grupp hittar ni den senaste infon gällande verksamheten, så gå med i den och håll er uppdaterade.

Mig når du lätt på WhatsApp, Facebook och e-mail, eller någonstans i skolan.

Klubbmästare

Matilda Lindfors
 matilda.lindfors(at)helsinki.fi

+350 44 061 6290

Heeej! Nytt år och nya fester. Det här året är det jag, Matilda, som tillsammans med sitsvärden och vårt utskott, festutskottet som står för ordnandet av sitserna. Jag hoppas verkligen att du och alla andra som är intresserade av festverksamhet kommer med oss och fixa! I Festutskottets facebook-grupp hittar du den senaste infon gällande vår verksamhet, så gå gärna med i den och håll dig uppdaterad.

Själv är jag gulis som studerar socialt arbete. Du kan nå mig genom Facebook eller Whatsapp och du hittar mig troligtvis också tvinna runt i skolan

 

 

Årsfestmarskalk

Sophia Buss

sophia.ae.buss(at)helsinki.fi

040 7264809

 

Hej, i år är det jag, Sophia, som har äran att fixa årets finaste fest med hjälp av årsfestkommittén. Jag studerar för andra året på SSKH. Efter ett fint och fartfyllt jubileumsår fyller Studorg 76 i år, jag garanterar att årets fest kommer att bli lika roligt som förra årets. Under vårens gång kommer det ske mycket planerande före det roliga som tar plats i oktober, om just du har intresse att vara med och fixa så tveka inte, kom med i årsfestkommittén. Bästa sättet att nå mig är via Whatsapp eller Facebook, säkerligen även arbetandes i skolan eller sittandes i StudOrg- rummet