Styrelsen 2021

Ordförande

Julia Rehn

julia.rehn(at)helsinki.fi

+358 40 586 4093

Hej på er! Jag heter Julia Rehn, är hemma från Ekenäs och började som gulis på Soc&Kom år 2017. Jag studerar socialt arbete och i år har jag äran att fungera som ordförande för vår fina förening StudOrg! Som ordförande har jag bl.a. uppgifter som att leda styrelsen i dess arbete, sköta administrativa uppgifter, hålla en god kontakt med högskolans ledning och finnas till för föreningen i alla lägen. Det kanske låter lite tråkigt, men nejdå, föreningsliv är så otroligt roligt! Förutom att hänga på alla möjliga evenemang som vi ordnar tycker jag t.ex. om att spela fotboll och att titta igenom Friends om och om igen. När vi får vara i skolan igen kan jag garantera att du hittar mig i full fart med att fördriva tid i StudOrg-rummet. Det är bara att höra av sig via e-post/whatsapp eller rycka mig i armen ifall ni har någonting på hjärtat!

Tiedosto_000.jpeg

Sekreterare och informatör

Jessika Berglund

jessika.berglund(at)helsinki.fi

+358 442552773

Hejsan! Jag heter Jessika Berglund och är en 20-årig före detta Grankullabo som studerar socialpsykologi för andra året. I år är det jag som kommer att fungera som StudOrgs sekreterare och informatör. Korteligen betyder det att jag skriver protokoll och informerar studenterna om diverse händelser inom och utanför föreningen. Detta sker på olika plattformar som exempelvis vår hemsida och våra sociala medier. Man kan säga att utan mig skulle allting hända men ingen skulle veta om att det händer! Inom mitt utskott, Kommunikationsutskottet (KU), skapas vår deliciösa tidning Soc&komposten. Förutom att sitta på möten och knappra på datorn så gillar jag att vara i naturen, sporta, uppleva nya saker och lära känna nya personer - så det är bara att komma och samtala!

Ifall det är något du undrar så kan du höra av dig via e-post, Facebook, telefon eller varför inte i person nästa gång du stöter på mig!

Tiedosto_000 (7).jpeg

Skattmästare

Daniela Holmberg

daniela.m.holmberg(at)helsinki.fi

+358 44 5181533

 

Hej alla! Jag heter Daniela Holmberg och är hemma från Kyrkslätt. Jag studerar för andra året och har rättsvetenskap som huvudämne och statskunskap på sidan om. I år har jag äran att fungera som skattmästare för StudOrg. Till mina uppgifter hör att bokföra, ansöka om spons och att ansvara för StudOrgs ekonomi i samarbete med resten av styrelsen. På fritiden gillar jag att träna, laga god mat, träffa vänner och delta i olika evenemang.

Mig når man lättast via telefon, e-mail eller Facebook. Man får också gärna komma och tala med mig ifall man stöter på mig i korridorren eller någon annanstans!

Tiedosto_000 (8).jpeg

Studie- och arbetslivsansvarig

Kenny Mäkikara

kenny.makikara(at)gmail.com

+358 44 359 8711

Morjens! Jag heter Kenny och studerar statskunskap med förvaltning och rättsvetenskap för andra året. I år fungerar jag som studie- och arbetslivsutskottets ordförande för StudOrg. Som studie- och arbetslivsansvarig bevakar jag studerandes intressen genom att bl.a. upprätthålla goda kontakter med högskolans olika organ och delta i deras möten.

Dessutom ser jag till att tentarkivet hålls uppdaterat och att studie- och arbetslivsutskottet ordnar olika arbetslivsrelaterade evenemang. Om du är ens lite intresserad av att hjälpa till med utskottets verksamhet genom att ordna evenemang eller delta i olika möten är det bara att ta i kontakt med mig t.ex. via e-post eller sociala medier!

Tiedosto_000 (9).jpeg

Gulnäbbsutskottets ordförande

Moa Aulanko

moa.aulanko(at)helsinki.fi

+358 45 317 0014

Moi på dig! Jag heter Moa, är ursprungligen från lilla Ekenäs och studerar journalistik och kommunikation sedan 2019. Jag har i år fått glädjen att fungera som Gulnäbbsutskottets ordförande, vilket innebär att jag kommer koordinera tutorrekryteringen och -verksamheten tillsammans med högskolan. Den viktigaste uppgiften som Gulismami är att tillsammans med tutorerna och övriga utskottet få de nya studenterna att känna sig som hemma bland oss StudOrgare.

På fritiden tycker jag om att röra mig utomhus, träna, vara kreativ på olika sätt och umgås med vänner över en god måltid. Att gå på StudOrgs fester och evenamg tackar jag heller aldrig nej till.

Om du vill få tag på mig är det bara att skicka ett meddelande på Whatsapp, Messenger eller Instagram och så kan du så klart hojta till om du ser mig.

Internationella utskottets ordförande

Lexi Cederberg

alexandra.cederberg(at)helsinki.fi

+358 50 599 1611

Hello! Jag heter Alexandra, eller “Lexi”, och studerar socialpsykologi för mitt andra år här på Soc&kom.

I år fungerar jag som ordförande för Internationella utskottet, med andra ord som IU-mami! Det största fokuset hos IU är att ta emot och ordna evenemang för Soc&koms utbytesstuderanden samt att förena våra internationella och nationella studenter.

Om du har tankar, frågor eller idéer gällande IU:s evenemang eller vill ställa upp som funktionär och bidra till utisarnas utbytesupplevelse -så hör gärna av dig!

Du når mig lättast via e-post, Whatsapp eller Instagram DM. Vi ses!

Tiedosto_000 (5).jpeg

Programutskottets ordförande

Selja Taipale

selja.taipale(at)helsinki.fi

+358 44 313 0402

Hej! Selja Taipale heter jag, är hemma från Björneborg och studerar statskunskap för tredje året. I år har jag äran att vara programutskottets ordförande, alltså proggis. Programutskottet (PU) ordnar program med fokus på sport och kultur. Därpå ordnar vi en massa annat avslappnande program, så som syfiilis samt spel- och filmkvällar.

På sportsidan ordnar PU StudOrg idrottar, där vi varje onsdag spelar olika lagsport på Gumtäkts Unisport. Vi har också StudOrgs egna idrottslag Lokomotiv Såssåkom, som deltar i olika lagturneringar enligt intresse. På kultursidan har vi StudOrgs fantastiskt fina spex, men även teater- och museibesök. PU har alltså något för alla!

Om du är minsta lilla intresserad av att gå med i PU eller har förslag på program ska du inte tveka på att kontakta mig via Facebook/WhatsApp/e-post eller dyka upp på något evenemang.

Hoppas vi ses på PU-evenemang!

Tiedosto_000 (1).jpeg

Sitsvärd

Sara Björklund

sara.bjorklund(at)helsinki.fi

Hej, jag heter Sara Björklund och i år är det jag som har fått äran att fungera som StudOrgs sitsvärd! Jag är hemma från Malax, men numera bor jag i Gumtäkt och studerar journalistik för andra året. Som sitsvärd ordnar jag fester tillsammans med klubbmästaren och det är jag som ser till att ingen går hungrig på våra sitser!

Att ordna sits är ingen liten uppgift och festutskottet behöver alltid mera hjälp, så om nån är intresserad av att hjälpa till så är det bara att komma med i FU. Om man vill vara med i köksteamet eller FU kan man höra av sig till mig via Facebook eller mejl. Kom ihåg att det finns en orsak till varför man brukar säga att den bästa festen är i köket!

Tiedosto_000 (6).jpeg

Klubbmästare

Elin Nyqvist

elin.e.nyqvist(at)helsinki.fi

+358 50 434 6419

Hejsan! Jag heter Elin, är hemma från Helsingfors och studerar sociologi för fjärde året. På min fritid tycker jag om att umgås med kompisar, gå på långa promenader och se på serier. I år kommer jag att fungera som StudOrgs klubbis.

Tillsammans med sitsvärden Sara och festutskottet ansvarar vi för att ordna föreningens sitser och festligheter. I korthet innebär min post att jag ansvarar för att se till att ingen föreningsmedlem behöver gå törstig och ser till att festfiilisen är på topp.

Känner du för att vara med och hjälpa till, har idéer på evenemang eller vill gå med i Festutskottet är det bara att höra av dig, vi uppskattar all den hjälp vi får!

Du når mig bäst via Whatsapp, Facebook eller via mejl.

Årsfestmarskalk

Lucas Hasselblatt

lucas.hasselblatt(at)helsinki.fi

+358 44 2134975

Hej! Jag heter Lucas och är StudOrgs årsfestmarskalk för verksamhetsåret 2021. I samarbete med andra årsfestmarskalken och årsfestkommittéen har jag äran att ordna StudOrgs 78:nde årsfest. Vid sidan om föreningslivet studerar jag statskunskap för tredje året på Soc&kom.

Ifall du vill vara med och hjälpa till med årsfesten eller om det känns som att just du har en bra idé så ska du inte tveka att vara i kontakt, all hjälp behövs! Mig får du tag på lättast via telefon (Whatsapp), Facebook eller e-mail. Ha det så bra!