top of page

Styrelsen 2023

Ordförande

Ida Slöör

ida.sloor(at)helsinki.fi

+358 44 208 9081

Hej! Jag heter Ida, är ursprungligen från Danmark, men uppvuxen i Ekenäs. Jag studerar statskunskap med förvaltning för tredje året. I år har jag äran att vara ordförande för vår fina förening StudOrg! Ordförandes uppgifter är väldigt mångsidiga, men kortfattat leder jag styrelsen i dess arbete och ser till att allt löper på som det ska. Jag sköter också olika administrativa uppgifter, håller en god kontakt med högskolans ledning och framförallt ska jag finnas till för föreningen i alla situationer. Summa summarum, jag försöker finnas lite här och där och hjälpa till med ett och annat! 
 
Föreningslivet fyller min vardag ganska så effektivt, men då jag inte är på alla möjliga roliga evenemang som vi ordnar gillar jag att simma, umgås med familj och vänner och titta på One Tree Hill på repeat. Något av det bästa jag vet är att få lära känna nya människor och uppleva nya saker.

Ni är alltid välkomna att komma och tala med mig om vad som helst! Jag hänger en hel del i StudOrg-rummet, men om du inte hittar mig där kan du också kontakta mig per e-post, Instagram eller Whatsapp! 

Hoppas vi ses i skolan och på StudOrgs evenemang!

dae1d1ad-f2a8-4a64-b244-3e5d7fb81402.jpg

Sekreterare och informatör

Francesca Öström

francesca.ostrom(at)helsinki.fi

+358 40 569 5699

 

Hej! Jag heter Francesca men kallas oftast för Cesca. Jag kommer ursprungligen från Esbo, men bor numera i Helsingfors. Jag studerar statskunskap med förvaltning för andra året. I år är jag sekreterare och informatör i styrelsen. 

Till mina främsta uppgifter som sekreterare och informatör hör att föra protokoll på möten, skriva infobrev, ansvara för StudOrgs mejl/post och att sköta om informationskanalerna (sociala medier och hemsidan). Jag håller alltså koll på att rätt information når ut till föreningsmedlemmarna i rätt tid! 

Utöver detta är jag även ordförande för Kommunikationsutskottet (KU). I sin korthet innebär det att jag håller koll på att allt rullar på med Soc&Komposten och sköter om KU:s funkkis verksamhet.

 

Mig når man bäst via Whatsapp, Instagram eller e-post, men man får såklart också bara komma och rycka mig i ärmen.

EC0CB8C2-1A09-4473-88E0-4C1E3FD19C99.jpg

Skattmästare

Robert Lindlöf

robert.lindlof(at)helsinki.fi

+358 50 532 3457

 

Morjens! Robert heter jag och härstammar från Sibbo/Borgå trakten. Jag studerar socialpsykologi för andra året och i år fungerar jag som skattmästare och andra spexansvariga för vår härliga förening StudOrg! Till mina uppgifter hör att sköta föreningens penningsärenden och att se till att ekonomin fungerar smidigt och stabilt. Samt har jag äran att sköta spännande grejjer som bokföring och ansöka om understöd för föreningens verksamhet  Till mina uppgifter som spexansvarig hör att sätta ihop ett ultimat jubileumsspex inför StudOrgs jubileumsår!! 

Vardagen fyller jag med studier och skattisuppgifter, men på fritiden tycker jag om att lyfta vikter och motionera. Att få umgås med vänner och få träffa nya människor är något som ger även en åldring som mig livsenergi! 

Man får gärna komma och snacka om allt mellan himmel och jord med mig, inte minst om man är intresserad av att vara med i spexet! Ni kan oftast hitta mig i skolans matsal eller i studde. Man kan även kontakta mig via e-post, Whatsapp eller Instagram 

Ser frammemot det kommande året att få ha de kul med alla härliga Studorgare!

48DE5A20-980F-40AD-9B00-44554E1AC962.jpg

Studie- och arbetslivsansvarig

Hanna Kauppinen

hanna.m.kauppinen(at)helsinki.fi

+358 44326 0902

Hejsan! Jag heter Hanna, 21 år gammal och studerar socialpsykologi för tredje året. Jag är ursprungligen från Vanda, men bor numera i Helsingfors. I år fungerar jag som studie- och arbetslivsansvarig för StudOrg.

Som studie- och arbetslivsansvarig är jag bland annat ordförande för studie- och arbetslivsutskottet (SAU), det vill säga ordnar jag tillsammans med funkkisar i SAU olika studie- och arbetslivsrelaterade evenemang.


Dessutom hör det till mina uppgifter att upprätthålla goda kontakter till högskolan o dess organ, samt att bevaka studerandes intressen.

Mig kan du kontakta närsomhelst via till exempel Whatsapp, Facebook eller mejl! 

EB17F2E8-0F86-4353-B823-7A274F9875AB.jpg

Gulnäbbsutskottets ordförande

Alva Lindfors

alva.lindfors(at)helsinki.fi

+358 40 1204502

 

Hejsan! Jag heter Alva, och kommer från Helsingfors. Jag studerar just nu andra året här på Soc&kom och har socialpsykologi som huvudämne. I år har jag fått den stora äran att fungera som gulnäbbsutskottets ordförande, även kallad Gulismami!

 

Tillsammans med andra gulismami och tutorerna har jag ansvar över att ordna en dunder gulishöst åt de nya studerandena (gulisarna) och att även få dem att känna sig välkomnade bland oss StudOrgare! Till mina uppgifter hör även att i samarbete med högskolan rekrytera våra fantastiska tutorer och att planera alla möjliga evenemang, fester och verksamheter till gulisarna under höstens gång. 

På fritiden umgås jag med mina vänner eller är på gymmet, men mestadels av tiden sitter jag ju nog i metron pga min trevliga hemväg till och från skolan.

Mig når du enklast genom att skicka ett meddelande på Whatsapp, Facebook eller Instagram! Det går även lika bra att rycka mig i ärmen ifall du ser mig i skolan! 

EF932382-D963-4332-BFA4-1072F8D59B35.jpg

Internationella utskottets ordförande

Anna Louhisto

anna.louhisto(at)helsinki.fi

+358 45 3273585

Tjingeling! Mitt namn är Anna och jag studerar journalistik och kommunikation för andra året. I år är det jag som är det internationella utskottets ordförande, alltså utismami. 

IU består av mig, andra utisföräldern (utispapi i år), utistutorerna och funktionärerna. Tillsammans tar vi emot utisarna och ordnar program för dem, både interna sådana och program tillsammans med GU eller andra ämnesföreningar. Vi ska helt enkelt se till att deras tid i Finland blir oförglömlig. Dessutom kommer jag att rekrytera de nya tutorerna tillsammans med gulismamina & utispapi, i samarbete med högskolan såklart.

Du når mig bäst via Whatsapp, Instagram eller Facebook, men det är också fritt fram att rycka mig i ärmen om du vill prata face2face.

35F8507A-D3C7-42D6-B3DA-59856C8E39C4.jpg

Programutskottets ordförande

Emilia Hanhirova

emilia.hanhirova(at)helsinki.fi

+358 40 6838632

 

Hejsan! Jag heter Emilia men kallas för Emmi. I år har jag äran att fungera som Programutskottets ordförande. PU ordnar olika sorts program för föreningsmedlemmarna, med fokus på sport och kultur. Vårt fina spex, samt Studorg Idrottar, hör också till PU:s verksamhet.

Jag studerar rättsvetenskap för andra året, med statsvetenskap vid sidan om, och kommer ursprungligen från Esbo. Min fritid går mest åt at sporta, laga mat och läsa, samt att kramas med min hund Pyry <3 

Tanken är att tröskeln ska vara låg för att vara med och att det finns något för alla. Därför hoppas jag också att ifall du känner dig det minsta intresserad av PU eller du har idéer angående verksamheten, är det bara att kontakta mig. Det går lättast via Whatsapp, Facebook eller e-post. Mig kan man också såklart alltid komma och rycka i ärmen i skolan! 

 

DB5CA237-FA9C-4F8A-8A34-BA18DFA09836.jpg

Sitsvärd

Emelie Sandell

emelie.sandell(at)helsinki.fi

+358 40 0163115

 

Hej på er! Jag heter Emelie Sandell och studerar statskunskap och förvaltning för andra året. Jag fungerar som StudOrgs sitsvärd i år och är super taggad på att fira jubbe-året genom att ordna fina sitser och fester tillsammans med klubbisen och alla andra funktionärer! Om du har vilka som helst idér för sitser och teman eller är intresserad av att laga mat, servera, skapa roliga program eller i allmänhet delta på sitser och fester också bakom kulisserna är det bara att kontakta mig och bli en del av festutskottet! 

Mig får man kontakt med via WhatsApp, e-post eller Instagram. Du får också gärna komma och rycka mig i ärmen om du ser mig äta rapeat kalapalat på Soc&Koms unicafe eller dricka Nocco i bibban!

Vid sidan om styrelsearbetet, studie-evenemang och studier spenderar jag tidiga morgnar och veckoslut på träning eller tävling med min häst samt skriver to do-listor och drömmer om mer timmar till dygnet.

Jag har alltid gillat att ordna middagar och fester med vänner och därför kändes sitsvärds-posten passande! 

B8D1CD58-D996-4D53-B6C6-5766463AEFCA.jpg

Klubbmästare

Janina Wegelius

janina.wegelius(at)helsinki.fi

+358 40 0354994

 

Hejsan! Jag heter Janina Wegelius och i år har jag äran att fungera som StudOrgs klubbis, alltså klubbmästare. Jag studerar statskunskap med förvaltning för andra året men hittar mig själv oftast på kurser i rättsvetenskap. Jag är ursprungligen från Österbotten, men jag har bott redan en längre tid i Esbo och för tillfället i Tölö. Utanför skolan och styrelsearbetet tycker jag om att laga mat med mina vänner, läsa mängder med böcker (helst på en strand) och idrotta i olika former!

Till mina uppgifter hör att ordna sitser tillsammans med sitsvärden Emelie och att se till att ni får tillräckligt med saft under fester. Jag fungerar även som festutskottets ordförande och vi i FU behöver en hel del hjälp när det kommer till att förverkliga sitserna. I och med att vi kommer att ordna magnifika jubbefester genom hela året är aktiva funktionärer mer än välkomna!

 

Ifall du har ens lite intresse av att vara med i ordnandet av festligheter, tveka inte att ta kontakt! Mig når du bäst via WhatsApp, e-post eller Instagram.

 

C552376C-481F-4AD2-9053-CBE8F5491454.jpg

Jubileumskoordinator

Emma Gustafsson

emma.gustafsson(at)helsinki.fi

+358 50 5210688

 

Hejsan, jag heter Emma och har äran att fungera som StudOrgs jubileumskoordinator! Jag studerar socialt arbete på tredje året och är hemma från Jakobstad. Som jubileumskoordinator kommer jag guida er igenom StudOrgs 80-års jubileum med en massa roliga jubbe evenemang. Förutom att hypa jubbeåret brukar jag pyssla på med växter och dricka kaffe.

Som ordförande för jubileumskommittén ordnar jag evenemang som genom hela året lyfter jubileumsstämningen. Ifall det här låter intressant och du vill vara med och ordna evenemang, dela med dig av dina idéer, eller bara annars vill bekanta dig med utskottets verksamhet, är det bara att ta kontakt med mig. Du når mig enklast via Whatsapp, Telegram, e-post eller Instagram! 

Tillsammans gör vi StudOrgs 80-års jubileum till en oförglömlig upplevelse!

B7E9E6E3-F7AC-4CDA-B4FE-8FCCE63A6CE3.jpg

Kuratorn 2023-2025

Kurator
Anna Backström

anna.backstrom(at)helsinki.fi
+358 41 5336156

 

Jag heter Anna, kallas Anneli, och fungerar som StudOrgs kurator för perioden 2023–2025. Som kurator är jag engagerad i föreningens verksamhet, stöder styrelsen i dess arbete och leder föreningens delegation. Kuratorn beskrivs ofta som en typ av föreningsminne, som finns till för att hålla koll på att våra härliga traditioner vårdas och hålls vid liv. Inom StudOrg har jag varit aktiv på olika sätt sedan jag började som gulis år 2017. Jag har varit med i flera av StudOrgs utskott som funktionär, fungerat som tutor 2018, gulismami 2019, styrelseordförande 2020 och varit medlem i föreningens delegation 2021–2022. 

 

Du är varmt välkommen att kontakta mig gällande frågor om föreningens verksamhet eller om du har något annat på hjärtat. Du når mig per telefon eller e-post. 

Anna Kurator.jpeg
bottom of page