Styrelsen 2020

Ordförande

Anna Backström

anna.backstrom(at)helsinki.fi

+358415336156

 

Hej alla! Jag heter Anna Backström och studerar socialt arbete på Soc&kom sedan 2017. Jag är född och uppvuxen i Helsingfors sedan år 1993. Innan mina studier här på Soc&kom har jag studerat till socionom och arbetat med småbarnspedagogik. På fritiden gillar jag att röra mig i skogen, träffa kompisar och gå på StudOrgs-evenemang. I år har jag äran att få fungera som StudOrgs ordförande, vilket är både spännande och super kul. Som ordförande har jag rollen att leda och handleda styrelsen i dess arbete, sköta administrativa uppgifter, hålla en god kontakt med högskolans ledning och finnas till för föreningen i alla lägen. Var kan du hitta mig? Jag hänger för det mesta i skolan, i StudOrg-rummet eller på olika evenemang. Du kan komma i kontakt med mig genom att rycka mig i ärmen, via e-post, facebook, whatsapp eller slå en signal. Ifall det är något du vill diskutera om finns jag där för dig!

Sekreterare och informatör

Laura Törnroos

laura.tornroos(at)helsinki.fi

+358 452381138

 

Hej alla! Jag heter Laura Törnroos, är hemma från charmiga Ekenäs och studerar journalistik och kommunikation på Soc&kom sedan 2018. Under verksamhetsåret 2020 kommer jag att fungerar som StudOrgs sekreterare och informatör. I korthet innebär min post att jag skriver protokoll och infobrev och mailar ut viktig information som berör studenterna. Jag ansvarar även för vår hemsida och våra sociala medier.  Man kan säga att utan mig skulle allting hända men ingen skulle veta om att det händer. Inom mitt utskott, kommunikationsutskottet, hittas även StudOrgs ärofyllda tidning Soc&komposten. Mig når man via e-post, Facebook, telefon eller genom att rycka mig i ärmen.

Skattmästare

Lucas Hasselblatt

lucas.hasselblatt(at)helsinki.fi

+358 44 2134975

 

Hej! Jag heter Lucas och är StudOrgs skattmästare för året 2020. Det är jag som huvudsakligen sköter om ekonomin i samarbete med de andra utskottsordförandena. Själv så studerar jag för andra året statskunskap och på min fritid gillar jag att sporta och gå på diverse studie-evenemang. Kontakta mig via Facebook, e-mail, telefon eller kom och tala med mig i Soc&kom om du har något att fråga. Ha det så bra!

Studie- och arbetslivsansvarig

Tuukka Kainulainen

tuukka.kainulainen(at)helsinki.fi

+358 44 9994026

 

Tjenare! Jag heter Tuukka och i år har jag äran att fungera som studie- och arbetslivsansvarig för StudOrg. Till mina uppgifter hör bland annat att bevaka soc&kommarnas intressen i diverse organ och att hålla tentarkivet à jour. Utöver det här fungerar jag som Studie- och arbetslivsutskottets ordförande och ansvarar för att ordna arbetslivsrelaterade evenemang. Jag är gulis och har planer på att välja antingen journalistik och kommunikation eller statskunskap som min inriktning. På fritiden tävlar jag i landsvägscykling. Är du ens en smula intresserad av att delta i utskottets verksamhet och att vara med och ordna evenemang? Har du frågor, förslag eller någonting annat? Ta gärna kontakt med med mig via e-post, WhatsApp eller i skolan!

Gulnäbbsutskottets ordförande

Ronja Lindh

ronja.lindh(at)helsinki.fi

+358 40 4197310

 

Hej! Ronja Lindh heter jag och studerar rättsvetenskap och statskunskap för andra året. I år är det jag som kommer fungera som Gulnäbbsutskottets ordförande och skall se till att alla de nya studerandena får den bästa studiestarten de kan tänka sig. Till mina uppgifter hör rekryteringen av nya tutorer i samarbete med högskolan och att tillsammans med dem ta emot de nya studerandena som inleder sina studier på hösten. Jag hoppas på att alla de nya studerandena hittar sin egna plats i skolan och studielivet. Via evenemang och samarbete med StudOrg, nationer ämnesföreningar och andra utskott får de se mångsidigheten av studielivet. Mitt utskott består av tutorerna och utskottets chefer. Om du vill vara med och ta emot de nya studerandena på bästa vis kontakta mig gärna! Du når mig lättast på whatsapp, facebook, e-mail eller vimsandes omkring i skolan.

Internationella utskottets ordförande

Susanna Johansson Lundberg

susanna.johanssonlundberg(at)helsinki.fi

+358 46 5301433

 

Hiya! Susanna’s the name but you can call me Sussi. I am originally from Stockholm, but I am now a happy Helsinki resident! I study my second year of social psychology and I am 23 years old. Jag fungerar i år som Internationella utskottets ordförande, alltså IU-mami. I IU är vårt största fokus att ordna evenemang och ha roligt tillsammans med utbytesstudenterna som kommer till Soc&Kom, men också att internationella och nationella studenter ses och att vi upprätthåller en fin kontakt med våra vänföreningar runtom i Finland och över pölen mot Sverige. Om du har frågor om något, idéer för kommande evenemang eller bara vill snacka, så nås jag oftast överallt (förutom när nästa säsong av YOU kommer på Netflix, hehe…). Hoppas vi ses!

Programutskottets ordförande

Julia Rehn

julia.rehn(at)helsinki.fi

+358 40 5864093

 

Hej! Jag heter Julia, studerar socialt arbete för tredje året och kommer att fungera som StudOrgs proggis år 2020. Programutskottet (PU) ansvarar för allt sport- och kulturrelaterat som ordnas inom föreningen samt lite mer avslappnade program som till exempel syfiilis. I sportväg spelar vi varje onsdag någon lagsport i Gumtäkts Unisport och på torsdagar dras en motionstimme av en professionell instruktör. Vi försöker också enligt intresse delta i olika lagturneringar i bl.a. futsal och fotboll. På kultursidan har vi vårt fantastiska spex och så gör vi teater- och museibesök med jämna mellanrum. Utöver allt detta har PU även ansvar för t.ex. programmet på fastlagstidag och Horrorjakten. Det finns alltså något program för alla! Mig hittar man oftast på de flesta evenemang som föreningen ordnar, på StudOrg idrottar eller omkring i skolan. Ifall du har en idé för något program eller vill hjälpa till med att ordna någonting så är det bara att ta kontakt!

Sitsvärd

Elvira Rapo

elvira.rapo(at)helsinki.fi

+358 505430624

 

Hej på er, Elvira heter jag och är StudOrgs sitsvärd året 2020! Är hemma från Pargas men numera bosatt här i Helsingfors. Jag studerar socialpsykologi för andra året och har sedan gulisåret varit aktiv inom festutskottet. Tillsammans med klubbmästaren Alexander och festutskottet ordnar vi föreningens festliga evenemang där jag som värdinna har ansvar för speciellt maten. Festutskottet välkomnar nya medlemmar med öppna armar så häng med om du är ens lite intresserad av festfix! Jag är supertaggad på detta år, ses på sits!

Mig når ni bra via Whatsapp, Facebook, e-mail eller i skolan.

Klubbmästare

Alexander Beijar

alexander.beijar(at)helsinki.fi

+358 50 3363888

 

Tjenare!

Alexander Beijar är namnet, trots att folk främst känner igen mig på mitt efternamn. Jag är en 21-årig före detta Borgåbo, som studerar  journalistik och kommunikation för andra året. Tillsammans med sitsvärden Elvira och vårt härliga festutskott så ordnar vi det program som gäller sitser och fester det kommande året! Till min arbetsuppgift hör till exempel att bära runt på nyckeln till just det skåpet alla vill komma åt.

Mig når du lättast via Facebook, Whatsapp eller i skolan, har en tendens att röra mig rätt så mycket i den byggnaden också, bortsett från när jag guppar omkring på Finska viken. 

Hör av dig till mig om det är något du funderar på kring Festutskottet eller känner för att kanske komma och hjälpa till under sitser, alla är mer än välkomna med i Festutskottet!

Årsfestmarskalk

Matilda Lindfors

matilda.lindfors(at)helsinki.fi

+358 440616290

 

Hej! 

Mitt namn är Matilda Lindfors och jag har studerat Socialt arbete vid Soc&kom sedan 2018. Jag kommer under verksamhetsåret 2020 att fungera som årsfestmarskalk. 

Detta innebär att jag fått äran att tillsammans med andra årsfestmarskalken och årfestkommitteen årdna årets finaste fest, nämligen StudOrgs 77 årsfest.

Under våren kommer det att ske massvis med planering så att vi i oktober ska få ihop en jättebra årsfestvecka. Om du är intresserad av att bidra till en suverän årsfest så ta kontakt med mig. Enklast når man mig via WhatsApp, Facebook eller e-mail.

Var inte rädd att dra mig i armen om du har något på hjärtat!